Retourneren

Geen probleem! Als je toch niet tevreden bent met een product, of het artikel komt beschadigd aan, is het mogelijk het te ruilen of te retourneren. Het product moet dan wel aan enkele voorwaarden voldoen, afhankelijk van de reden van retourneren. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Is het product kapot of beschadigd?

  1. Laat het ons binnen 48 uur weten via info@hebbesdierenspeciaalzaak.nl met begeleidend schrijven en foto’s van de beschadiging(en) en het ingevulde retourformulier dat je vindt in de algemene voorwaarden.
  2. Retourneer het artikel binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met ons retourformulier.
  3. Het product moet bij ons zijn aangeschaft. 
  4. Stuur bij retourneren altijd de factuur mee en vul het retourformulier in voor snelle afhandeling.
  5. Voor het retourneren van producten via de pakketdiensten komen ten hooogste de kosten van terugzending voor jouw rekening.

Niets mis met het product, maar toch op zoek naar iets anders?

  1. Stuur  jouw artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour met het retourformulier, te vinden in onze algeme voorwaarden.
  2. Stuur bij retourneren altijd de factuur mee en vul het retourformulier in voor snelle afhandeling.
  3. Het product moet bij ons zijn aangeschaft.
  4. Het product moet ongeopend en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.
  5. Voor het retourneren van producten via de pakketdiensten komen ten hooogste de kosten van terugzending voor jouw rekening. In alle gevallen geldt dat medicijnen en afgeprijsde artikelen niet retour genomen kunnen worden!

Voor meer vragen over ruilen of retourneren kun je contact opnemen met ons via info@hebbesdierenspeciaalzaak.nl of het contactformulier.