hond : apotheek
Dogadent mondspray
Beaphar
Dogadent mondspray
150 ml
informatie
Beaphar Mondspray is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een hygiënisch frisse mond en houdt de tanden schoon. De spray bevat tandverzorgende enzymen, deze gaan tandplak en de vorming van tandsteen tegen. Anti tandplak: bacteriën en eiwitten uit etensresten veroorzaken tandplak.

Door gebruik van mondspray krijgt je hond of kat een schoon gebit en een frisse adem.
Beaphar Mondspray is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een hygiënisch frisse mond en houdt de tanden schoon. De spray bevat 3 tandverzorgende enzymen deze gaan tandplak en de vorming van tandsteen tegen.
Anti tandplak
Bacteriën en eiwitten uit etensresten veroorzaken tandplak. De mondspray bevat enzymen die schadelijke bacteriën aanpakken en tandplak afbreken.
Anti tandsteen
Resten tandplak vormen samen met calcium tandsteen. De spray bevat ingrediënten die calcium binden waardoor er geen tandsteen gevormd kan worden.

Voor een schoon gebit en een frisse adem

Bevat tandverzorgende enzymen Gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen Geschikt als dieren poetsen - nogniet toelaten

Terug naar het overzicht

HEBBES dierenspeciaalzaak  ~  snackbar voor dieren  ~  Twijnstraat 49  ~  3511 ZH Utrecht  ~  tel. 030 - 2382138
Aan de getoonde informatie op hebbesdierenspeciaalzaak.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.