hond : voer
Senior Light
Canex
Senior Light
4,5 kg en12,5 kg
informatie
Canex Dynamic Senior Light is een geëxtrudeerde, complete en uitgebalanceerde voeding. Vanaf de leeftijd van ± 8 jaar vertraagt de stofwisseling van een hond en wordt hij tot de senioren gerekend. Hij heeft dan een lagere energie- en eiwitbehoefte en een verhoogde behoefte aan bepaalde sporenelementen en mineralen. Voor de werking van soepele spieren en gewrichten zijn glucosamine/chondroïtine toegevoegd. Deze stoffen hebben bovendien een ontstekingsremmend effect.

Senior Light houdt oudere honden in topconditie, zorgt voor een gezonde en glanzende vacht en een optimale spijsvertering. Senior Light is ook bijzonder geschikt voor volwassen honden met aanleg voor overgewicht en voor honden die minder actief zijn. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveel-heden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Voor oudere honden

Voor oudere honden van alle rassen; vanaf een leeftijd van ca. 8 jaar

Terug naar het overzicht

HEBBES dierenspeciaalzaak  ~  snackbar voor dieren  ~  Twijnstraat 49  ~  3511 ZH Utrecht  ~  tel. 030 - 2382138
Aan de getoonde informatie op hebbesdierenspeciaalzaak.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.